• Hjem
  • Tjenester
  • Om Oss
  • ANSETT OSS

NETMARK designer og utvikler nettsider og apper som øker konvertering og salg på nettet.

Utviklere

Remote utviklingsteam til ditt prosjekt

Utvikling i typiske programmeringsspråk for nettet som .NET, PHP, CSS, HTML og JavaScript

Utvikling av digitale systemer for nettet kan gjøres på de fleste kodespråk og på mange forskjellige måter. Det er litt grovt å dele disiplinen i frontend og backend.

Frontend

Utvikling av brukergrensesnitt for nettet ved hjelp av språk som HTML, CSS, JavaScript. I dag skriver du sjelden kode på disse språkene direkte, men bruker i stedet metaspråk og rammer for å effektivisere og forbedre ledelsen. Noen frontend-rammer som vi og mange andre bruker inkluderer Twitter Bootstrap (CSS-rammeverk på SASS), jQuery (js-bibliotek), VueJS (js-rammeverk), ReactJS (js-rammeverk). I tillegg er det i dag mange forskjellige verktøy rundt Node.js for å pakke og effektivisere forvaltningen av avhengigheter til andre biblioteker.

Baksiden

I åpen kildekode er PHP det klart største språket globalt for webutvikling. Det er mange systemer og rammer å velge mellom, bare basert på PHP. De mest kjente som vi også bruker er Wordpress, Laravel og SilverStripe. I tillegg til PHP er det også Python, Ruby og Java, som noen ganger også brukes i varierende grad i åpen kildekodeverden.

Annen

Som webutvikler trenger du i tillegg til en av de ovennevnte kompetansene ofte å mestre andre tilleggskompetanser - som å jobbe med versjonskontrollverktøy (GIT), og ha god forståelse av Linux, terminaler og prosjektprosesser.