NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

Systemarkitekter

Systemarkitekter effektiviserer og digitaliserer bedriften din.

Systemarkitekter forenkler prosesser og fjerner tidstyver

Mange bedrifter bruker en rekke ulike systemer for forskjellige arbeidsoppgaver i sin daglige arbeidshverdag. En av de største utfordringene er at systemer ikke snakker med hverandre eller at de ikke deler data med hverandre. Dette bidrar til at enkle arbeidsoppgaver ofte tar mye lengre tid enn nødvendig. Eksempler på dette kan være at kundedata er lagret et sted mens bestilling skjer en annen plass.

Våre arkitekter hjelper deg med å velge og utvikle de riktige teknologiene som er skreddersydd til ditt behov, din kompetanse, bemanning og økonomiske rammebetingelser. Dermed kan du effektivisere og digitalisere bedriften din til det neste steget.

Tilpassede skyløsninger

Våre systemarkitekter har langt erfaring med prosjektering av store og små prosjekter. Sammen med deg velger vi de riktige kombinasjonene av skytjenester, støtte og skreddersydde applikasjoner og integrasjoner som vil forenkle prosesser i din bedrift.

Spør oss om Systemarkitektur

Ved å sende inn skjemaet godtar du NETMARK sine personvernregler.

Kontakt vår kundekonsulent

Betine

NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

2021 © NETMARK. Alle rettigheter forbeholdt.

På netmark.no bruker vi informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Ved å klikke på JA, JEG GODTAR samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan NETMARK håndterer informasjonskapsler og hvordan du kan fjerne de HER.