NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

Nettside

Nettside som skal være ansiktet ditt utad

Nettside som representerer deg og din bedrift

Selv om du når mange av kundene dine i sosiale medier, er det ofte nettsidene som er landingssidene og det stedet du fører potensielle kunder ved hjelp av lenker. Nettsiden er bedriftens ansikt utad, der både førsteinntrykk, et mer helhetlig totalinntrykk og viktig informasjon må bidra til at den potensielle kunden blir til en kjøpende kunde. Ingen selgere møter til salgsmøte i joggebukse eller saus på slipset, fordi de vet at førsteinntrykket er så viktig. På samme måte må nettsiden vise deg og din bedrift fra deres beste og mest profesjonelle side.

Fra visjon til avtale

Prosessen med en ny nettside begynner ofte med en visjon, en utfordring eller et ønske om fornyelse. Når vi blir enige med deg om et samarbeid, starter prosjektet med et introduksjonsmøte mellom NETMARK og dere hvor vi sammen ser på hvilke utfordringer som skal løses. Vi gjør en analyse og sammen finner vi ut hvilke kravspesifikasjoner som gjelder for prosjektet, som formål, funksjonalitet, struktur, flyt og interaksjon. Deretter blir vi enige om kravspesifikasjon, pris og tidsplan.

Wireframing gjør utviklingen betydelig lettere ved å la alle involverte parter kun fokusere på funksjon, brukervennlighet og interaksjon.

Vi «bygger» nettsiden sammen med kunden

Vi setter oss ned og ser på oppbygningen av nettsiden med wireframes. Det er enkle oppsett i svart/hvitt som beskriver størrelser og plassering av forskjellige elementer, navigering og muligens noen funksjoner. Du ser bort fra fargevalg, skrifttyper, logoer og lignende. I stedet er fokuset kun på strukturen.

Wireframing gjør utviklingen betydelig lettere ved å la alle involverte parter kun fokusere på funksjon, brukervennlighet og interaksjon.

Godkjent design vil danne grunnlaget for det videre utviklingsarbeidet.

Design gir nettsiden ditt eget særpreg

Design på startsiden og en underside produseres deretter basert på godkjente wireframes. Kunden gir innspill og ønskede justeringer, deretter produserer NETMARK de gjenværende visningene / skissene.

Etter at vi er enige om et godkjent design, danner dette grunnlaget for utviklingsarbeidet.

Fra utvikling via evaluering, til levering

Gjennom målrettet prosjektledelse og en strukturert arbeidsmetode oppnår vi effektivitet i hele systemutviklingsprosessen.

Vi har versjonskontroll slik at vi evaluerer underveis og kan handle raskt hvis endringer må utføres. Vår jobb er å passe på at alt går bekymringsfritt for kunden fra første møte til leveranse.

Spør oss om Nettside

Ved å sende inn skjemaet godtar du NETMARK sine personvernregler.

Kontakt vår kundekonsulent

Betine

NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

2021 © NETMARK. Alle rettigheter forbeholdt.

På netmark.no bruker vi informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Ved å klikke på JA, JEG GODTAR samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan NETMARK håndterer informasjonskapsler og hvordan du kan fjerne de HER.