• Hjem
  • Tjenester
  • Om Oss
  • ANSETT OSS

NETMARK designer og utvikler nettsider og apper som øker konvertering og salg på nettet.

Frontend

Frontend som øker kundeopplevelsen og salget.

Gi de besøkende en god opplevelse

Du vil sannsynligvis at nettsiden eller appen din skal gjøre et godt inntrykk hos den besøkende. Dette er akkurat det vi løser daglig for kundene våre. Å skape en god brukeropplevelse for brukeren er alltid i fokus, samtidig skal den føles enkel å manøvrere. For å få den opplevelsen kreves det et tett samarbeid mellom frontend og UX. Din og brukerens opplevelse skal føles like naturlig på alle enheter. Mobil, nettbrett eller datamaskin skal ikke ha noe å si. Vi optimaliserer alltid slik at nettsiden din er responsiv slik at brukene alltid får den beste opplevelsen når den besøker deg.

Øk lønnsomhet med raskere lastetid

Lastetiden for nettsiden eller appene dine har stor innvirkning på kundeengasjement, og dermed konvertering. En studie viser at for hvert tiendedels sekund i ladetid faller konverteringen med 7%. Dette betyr at tre sekunders ladetid blir et fall på 53%.

Vi sørger alltid for å velge riktig teknologi og optimaliserer siden slik at hastigheten på lastetiden blir så raskt som mulig. Dette er med på å gi et bedre inntrykk hos brukeren og vil til slutt føre til økt lønnsomhet for virksomheten din.

Gode løsninger og høye krav

For at appen eller nettsiden skal oppfylle de høye kravene som stilles i dag, må du velge riktig verktøy. Siden vi alltid jobber med de nyeste JavaScript-rammeverk og teknologiene, som React, Gatsby og Vue, kan vi veilede deg på riktig teknologispor for ditt spesifikke prosjekt.

Vi har også god erfaring med WordPress, Strapi, Contentful og mange andre teknologier som kreves for å bygge en god app eller en nettside.