NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

Datainnsikt

Effektiviser bedriften din med datainnsikt

Datainnsikt

Mange virksomheter sliter med å systematisk omsette den enorme datamengden til verdifull innsikt. Med maskinlæring kan vi bruke gjenkjenning av komplekse mønstre for å gjøre riktige beslutninger basert på store mengder data. Gode strukturerte datasett kan derfor hjelpe deg til å ta riktige strategiske beslutninger, lage bedre rutiner, og forbedre produktet eller tjeneste dine.

Hvordan fungerer det?

Maskinlæring er en avansert slektning av statistikken. Ett eksempel fra sportens verden kan være å se på sammenhengen mellom lengde og stilkarakterer i skihopping. Øker sannsynligheten for gode stilkarakterer med lengre hopp? Siden den analysen inneholder bare to variabler, er det en ganske oversiktlig oppgave. Men når datamengdene blir store og antall variabler langt større enn et menneske klarer å ha oversikt over, får vi hjelp av maskiner. Vårt mål er å utvikle «kunstig intelligens» som har lært av fortiden og som dermed kan predikere handlinger i sanntid. Tenk om du ved hjelp av stordata fra kundebehandlingssystemet kunne forutse hvilke kunder dine selgere bør oppsøke neste uke for å få best salg?

Hva gjør vi?

Den stadig økende mengden med digitale verktøy kan være gode hjelpere for en bedrift. Samtidig er det å navigere seg gjennom et hav av nye løsninger mer enn en liten eller mellomstor bedrift kan klare på egenhånd. Vi hjelper deg med å skaffe oversikt over hvilke systemer som er tilpasset din bedrifts behov. Våre metoder bygger på mange års erfaring med implementering av beslutningsstøttetløsninger – både for B2C og B2B.

Spør oss om Datainnsikt

Ved å sende inn skjemaet godtar du NETMARK sine personvernregler.

Kontakt vår kundekonsulent

Betine

NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

2021 © NETMARK. Alle rettigheter forbeholdt.

På netmark.no bruker vi informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Ved å klikke på JA, JEG GODTAR samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan NETMARK håndterer informasjonskapsler og hvordan du kan fjerne de HER.