• Hjem
  • Tjenester
  • Om Oss
  • ANSETT OSS

NETMARK designer og utvikler nettsider og apper som øker konvertering og salg på nettet.

Cloud

Den viktigste faktoren når det gjelder ytelse og sikkerhet.

Cloud Solutions, implementering og vedlikehold

NETMARK tilbyr Cloud Solutions, implementering og vedlikehold som en del av vår cloud offering. Kostnadseffektivt og fleksibilitet er noen av de største grunnene til at flere og flere velger cloud løsninger. Vi kan hjelpe deg med effektiv design, implementering og støtte av dedikerte skybaserte løsninger. Gjennom riktig utførte implementeringer, migrasjoner og integrasjoner kan vi øke ytelsen til forretningsaktivitetene dine betraktelig samtidig som kostandene holdes til et minimum.

Vedlikehold

Vi kan vedlikeholde hele verktøysettet ditt eller bare bestemte systemer. Vi har et team av erfarne eksperter som fungerer som den første støttelinjen. Sammen med deg vi finner vi ut av ditt behov.

Oppgradering

Vi kan oppgradere hele verktøysettet eller bare bestemte systemer. Vi håndterer tekniske endringer, vi tar også vare på forretningslogikken.

Support

Vi kan tilby deg en dedikert støttetjeneste. Vi blir enige om støtteområdene, tilgjengeligheten til teamet vårt og SLA for svar og problemløsning. Vi kan jobbe som den første støttelinjen og finner sammen ut hvordan det skal løses på vegne av deg.