NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

Brukervennlig nettside

Brukervennlig nettside og applikasjoner

Brukervennlig nettside

User Experience (UX) eller brukervennlighet er en testmetode for å måle hvor enkelt og brukervennlig en app, en nettside eller et system er. Vi bruker da et utvalg av mennesker i målgruppen din til å teste produktet. Testingen fokuserer hovedsakelig på brukervennlighet og evnen til å oppfylle målene som er satt.

Brukervennlig tilnærming

  • Vi sørger for å avdekke problemer med brukervennlighet før produktet markedsføres.
  • Vi sørger for å forbedre sluttbrukertilfredsheten.
  • Vi gjør systemet ditt effektivt og målrettet.
  • Vi samler inn reelle tilbakemeldinger fra målgruppen din.

Opplevelse for brukeren

Den grafiske utformingen, brukerens samhandling med tjenesten, samt struktur og funksjon er avgjørende for hvordan brukeren opplever nettsiden, appen eller tjenesten din. NETMARK er et digitalbyrå i vekst hvor nye teknologier og kontinuerlige erfaringer med apper og nettsider gjør oss fremoverlent på brukervennlighet.

Oppnå høyere konverteringer gjennom bedre brukervennlighet

Målet med all markedsføring er å få kunden til å gjøre en gitt handling, som oftest å bestille eller kjøpe noe. På markedsføringsspråk heter det «konvertering». I NETMARK jobber vi kontinuerlig med å bli enda bedre, slik at våre kunder oppnår konkrete økninger i konverteringer eller andre satte mål. Gjennom ulike analyser har vi sett at bedre brukergrensesnitt kan øke nettsidens konverteringsfrekvens med opptil det tredobbelte.

Spør oss om Brukervennlighet

Ved å sende inn skjemaet godtar du NETMARK sine personvernregler.

Kontakt vår kundekonsulent

Betine

NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

2021 © NETMARK. Alle rettigheter forbeholdt.

På netmark.no bruker vi informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Ved å klikke på JA, JEG GODTAR samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan NETMARK håndterer informasjonskapsler og hvordan du kan fjerne de HER.