NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

Apputvikling

Apputvikling til native og web

Apputvikling for å være nærmere brukeren

Av all tid vi bruker på nettet, foregår mellom 60 og 80 prosent på mobile enheter. Det betyr at du kan være sikker på at flere mennesker vil engasjere seg i firmaet ditt med en god app.

Mobilapper gir konkurransefordel

Gjennom mobile apper kan du kommunisere mye raskere mot kundene dine, sende varsler, lage spesialtilbud, tilpasse rabatter med mer. Det gir deg en konkurransefordel, sammenlignet med en nettside hvor du i større grad er prisgitt kundens initiativ.

La kunden finne svar selv

Mange prosesser kan implementeres i selve applikasjonen og kan dermed redusere antall henvendelser fra brukeren uten at det går utover kvaliteten.

Behov

Apper kan være alt fra «programmer» på nettleseren til native apps; apper som er tilpasset til og lastet ned på din Android- eller Apple-enhet. Vi jobber med både webapper og native apps som kan inkludere funksjoner for automatisering og IoT. Vi jobber med ulike rammeverk, fra React Native til Cordova og tilfredstiller de fleste ønsker.

Spør oss om Apputvikling

Ved å sende inn skjemaet godtar du NETMARK sine personvernregler.

Kontakt vår kundekonsulent

Betine

NETMARK skal være en verdiskaper for våre kunder gjennom å forbedre resultater og se på nye muligheter for vekst og utvikling.

2021 © NETMARK. Alle rettigheter forbeholdt.

På netmark.no bruker vi informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Ved å klikke på JA, JEG GODTAR samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan NETMARK håndterer informasjonskapsler og hvordan du kan fjerne de HER.